Arvero


Download onze brochure

Arvero is een groothandel in keukens, tegels, sanitair en vloeren en wij hanteren het “one-stop-shopping concept”: op één dag alle afspraken voor sanitair en tegels, keukens, vloeren, plinten, afwerking en totale afbouw! Uiteraard is het ook mogelijk om voor één onderdeel langs te komen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om vrijblijvend rond te kijken naar de mogelijkheden!

Door de eigen inkooporganisatie bij fabrikanten in binnen- en buitenland profiteert u mee. Arvero garandeert maatwerk aangezien ze de fabricage en montage in eigen huis hebben. Dat geeft flexibiliteit en zorgt voor snelle levertijden. U en uw klanten profiteren daarvan; voor ieder budget een badkamer, dat is ons uitgangspunt.

Onze service

Profiteer van de kennis van onze adviseurs; ze ontwerpen, calculeren en geven advies aan uw klant. Arie van den Eijssel en Wilbert Vergeer werken al tientallen jaren in de sanitair branche en zijn tevens zeer ervaren in de projectbouw. Zij willen graag hun kennis aan u doorgeven.

Van ontwerp tot kraan, en van tegel tot de complete badkamerinrichting inclusief afwerking en montage: de zakelijke markt heeft bij Arvero één aanspreekpunt, die alles voor regelt. Met zeer deskundige adviseurs, die ook de technische aspecten tot in detail beheersen en beheren, garanderen wij maatwerk van A tot Z!

Adres- en contactinformatie

Toekomst 8
6921 PW Duiven
Nederland

Telefoon: 026-3033890
E-mail: info@arvero.nl